Kedves Látogató!

Ezen az oldalon lehetőséged van hírlevelet igényelni. A hírleveleket havonta egyszer fogom részedre elküldeni a hónap elején, az első 5-6 nap valamelyikén, amelyben tájékoztatást adok arról, hogy a lapon melyik szerzőtől, hány darab új pps került elhelyezésre, illetőleg milyen fejlesztést hajtottam végre a PPS lapon az elmúlt hónapban.

Nagyon fontos:
1./ A különböző levelező szerverek a hírleveleket, igen gyakran levélszemétnek minősítik és emiatt a címzett azokat nem kapja meg. Ezért tanácsos, minden hónap elején megnézni a szerveren a levélszemeteket is.

2./ Vannak olyan internet szolgáltatók, amelyek viszonylag kis mennyiségű levelet tárolnak az ügyfeleik levelező fiókjában. Ilyen esetben a hírlevél el sem jut a címzetthez. A feladó kap egy értesítést, hogy a címzett levelező fiókja megtelt. Ezért tanácsos a leveleket gyakran - lehetőleg naponta - letölteni.

3./ Ha megváltozik az email címed és a hírleveleket továbbra is szeretnéd megkapni, akkor a következőket kell tenned. A régi email címeddel iratkozz le, majd az új email címeddel iratkozzál fel a hírlevél szolgáltatásra.

A megadandó adatokról:

E-mail: Ide kérlek pontosan írjad be az e-mail címedet.
Név: Ide értelemszerűen a nevedet írjad.
Lakcím: Az ország (állam) és a város nevét add meg, ahol élsz.
Az adatokat harmadik személynek nem adom át.

A szolgáltatás működése:

Feliratkozás után egy emailt fogsz kapni, amelyen a feliratkozásodat meg kell erősítened és ezzel felkerül az email címed a levelezőlistára. Ha nem küldöd vissza a megerősítő levelet, a hírleveleket nem fogod megkapni.

A hírlevél szolgáltatásról bármikor leiratkozhatsz és azzal egyidőben adataid törlődnek a rendszerből.

Feliratkozás 

Leiratkozás


 

 Az oldal látogatottsága
2011.04.11. óta: